Hoe verwijder ik mijn calimoto-account als ik er geen toegang meer toe heb?

Kun je niet meer inloggen op je calimoto-account, maar wil je het toch verwijderen? Of is het verwijderen in de app niet gelukt?

Geen zorgen – in de meeste gevallen kun je je account alsnog zelf verwijderen. Volg hiervoor gewoon deze stappen:

Zo verwijder je je account als je geen toegang meer hebt

  1. Toegang herstellen: Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Stel je wachtwoord opnieuw in, zoals beschreven in ons artikel Ik ben mijn wachtwoord/gebruikersnaam vergeten. Hiervoor heb je alleen het e-mailadres nodig waarmee je bij calimoto bent geregistreerd.
  2. Inloggen: Log daarna opnieuw in op de app met je inloggegevens.
  3. Account verwijderen: Nu kun je je account zelf verwijderen. Hoe dat werkt, lees je in ons artikel Hoe verwijder ik mijn calimoto-account?

Kom je er nog steeds niet uit?

Als je geen toegang meer tot je account krijgt of het verwijderen in de app niet werkt, stuur dan een bericht naar ons klantenserviceteam. We bekijken je verzoek en gaan na of we je verder kunnen helpen.

Belangrijk:

Stuur ons je bericht altijd vanaf het e-mailadres waarmee je je calimoto-account hebt aangemaakt. Alleen zo kunnen we vaststellen dat het account echt van jou is.

Let op:

Na het verwijderen kan je calimoto-account niet meer worden hersteld. Al je opgeslagen gegevens en ritten gaan daarbij verloren.

Het verwijderen van je account beëindigt je Premium-abonnement niet automatisch. De opzegging moet altijd plaatsvinden waar je het abonnement oorspronkelijk hebt afgesloten, dus in de Google Play Store, Apple App Store of direct via onze website.

We hopen dat we je hiermee verder hebben geholpen! 🙌

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.

Video’s met handige tips
Bekijk onze video’s met tips voor je volgende rit.

Artikelen in deze sectie